Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προιόντων εντός Ελλάδας γίνεται μέσα σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες με τους παρακάτω τρόπους:

• Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ
• Courier
• Με συμβατική μεταφορική εταιρεία (για βαριά ή ογκώδη προιοντα)
• Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα χρεώνονται στον αγοραστή και είναι ανάλογα  με το βάρος και τον όγκο του προιοντος, το ποσό παραγγελίας και την περιοχή αποστολής.

 

ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΝΩ 150€ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 25 ΚΙΛA: H αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ. Ο αγοραστής θα παραλάβει το προιον του από το κοντινότερο ΕΛΤΑ της περιοχής του.

 

• ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ:Τα προϊοντα ανω 25 κιλών επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον πελάτη.  Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς είναι 7 Ευρώ για δέμα 12 κιλών και αυξάνεται ανά κιλό 1 Ευρώ επιπλέον.

 

ΜΕ COURIER: Τα έξοδα αποστολής με Courier επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον αγοραστή. Τα εξοδα αποστολής πληρώνονται στον διανομέα από τον αγοραστή με την παραλαβή του προϊόντος.

 

Οι χρεώσεις γίνοται κλιμακωτά και σύμφωνα με τις χρεώσεις της courier. Το ενδεικτικό κόστος αποστολής για δέμα 0-2 kg είναι 4.50 Ευρώ + ΦΠΑ και αυξάνεται ανά επιπλέον κιλό κατά 0.60 λεπτά + ΦΠΑ

 

ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ:

Για βαριά ή ογκώδη προϊόντα (από 25 κιλά και άνω) όπου για την μεταφορά-αποστολή τους απαιτείται συμβατική μεταφορική εταιρία, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον Αγοραστή. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται από το βάρος, όγκο και τον προορισμό του προιοντος.  Η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική ανά περιοχή και γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας αναλαμβάνει την ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος και έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το κόστος αυτό δεν σας ικανοποιεί, η μεταφορά των εμπορευμάτων να γίνει με την δική σας μεταφορική. Η χρέωση είναι κλιμακωτή και σύμφωνα με της χρεώσεις της εταρείας. Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς για δέμα 6 κιλών είναι 8 Ευρώ.

ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ:  Η αποστολή προιοντων μεγάλου όγκου στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι κατόπιν συνενοησης.  Η χρέωση είναι κλιμακωτή και σύμφωνα με της χρεώσεις της εταρείας. Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς για δέμα 6 κιλών είναι 6 Ευρώ.